Vuonna 2020 sponsorointiraha kohdistuu geenitesteihin;

prcd-PRA, FN, AON, AMS

Cockerspanielit ry:n syyskokous vahvisti budjetin, jossa terveystutkimusten tukemiseen on varattuna määräraha. Tämä raha on tarkoitettu joukkotarkastusten/ terveystarkastusten sponsorointiin. Joukkotarkastuksen koiramäärä ei ole rajoitettu, eikä jokaisessa tarvitse tutkia kaikkia tuettavia asioita.

Yhdistyksen jäsenen omistamalle, Suomen Kennelliiton rekisteröimälle cockerspanielille voidaan tukea myöntää 10e/ tutkimus, MyDogDNA- paketissa on tukiraha enintään 10e/koira.

1. Joukkotarkastus

Joukkotarkastuksen järjestäjä sopii eläinlääkäriaseman, eläinlääkärin tai kennelneuvojan kanssa tarkastuksen/ näytteenoton järjestämisestä. Tämän jälkeen järjestäjä ilmoittaa tulossa olevasta joukkotarkastuksesta jonkin Cockerspanielit ry:n tiedostuskanavan (tai useamman) kautta. Yhdistyksen www-sivuille saa ilmoituksen webmasterin kautta, Facebook- sivuille voi laittaa itse ilmoituksen (tai pyytää sivun ylläpitäjiä julkaisemaan sen yhdistyksen nimissä), alajaostojen Facebook-sivut, sähköpostilistat jne. Kaikkia edellä mainittuja voi käyttää tilaisuuden mainostamiseen.

2. Yksittäinen koiranomistaja

Yksityinen koiranomistaja  sopii eläinlääkäriaseman, eläinlääkärin tai kennelneuvojan kanssa tarkastuksen/ näytteenoton järjestämisestä.

3. Tuen saamisen edellytyksenä on geenitestaustulosten toimittaminen jalostustoimikunnalle ja tietojen antaminen (myös MyDogDNA) jalostustoimikunnan käyttöön. Laita myös tilinumero, jotta rahastonhoitaja voi palauttaa tukirahan.

4. Sponsorointimaksu toimitetaan rahastonhoitajan toimesta, kun omistajien jäsenyydet on varmistettu ja  jalostustoimikunta on saanut tutkimustiedot.

Testien tekijöistä Laboklin on Suomen Kennelliiton yhteistyökumppani.  Joten tilanne sieltä SKL:n  jäsenyyden myötä mahdollisesti  saatavista eduista/ alennuksista on hyvä tutkia etukäteen.

 

Mikäli haluatte lisätietoja, ottakaa yhteyttä jalostustoimikuntaan, vastaamme kysymyksiinne mielellämme!