Cockerspanieli Erikoisnäyttely 4.6.2016 Kellokoski, Männistön lava

Keli oli mitä mahtavin. Onnistunut päivä täynnä cockerspanieleita ja iloisia ihmisiä, aivan ensikertalaisia ja jo tutuiksi tulleita. Kiitos kaikille osallistuneille.

Emme epäile hetkeäkään, etteikö näiden koirien laittaminen järjestykseen olisi ollut tuomareille vaikeaa sekä iso urakka, josta he meidän mielestämme selvisivät kunnialla.

Näyttelypäivän mahdollisti pieni, mutta sitäkin tehokkaampi toimikunta ja heidän talkoohenkiset ystävänsä. Heistä jokainen on kultaakin kalliimpi.

Nyt kun silmiä ja ruumista on hetki lepuutettu tuon rankan, mutta niin mahtavan päivän jälkeen on palautteen vuoro.

Tahdomme kiittää niitä kasvattajia ja näytteille asettajia joiden jäljiltä oma paikka oli siivottu. Tämä vähensi pienen puurtavan toimikunnan taakkaa aikalailla. Ne jotka keräsivät vain leirinsä autoon ja poistuivat paikalta, toivon kiinnittävän tähän asiaan huomiota ensi kerralla, ettei lisähommien tarvitsisi näkyä tulevissa näyttelymaksuissa. Sieltä kun tulee kerätä kaikki karvatkin maasta. Erityis kiitos kuuluu useammalle henkilölle. En tiedä onko korrektia nimetä ketään, mutta he kuitenkin ansaitsevat nimensä esille positiiviseen palautteeseen.

Kiitos Pirjo Peltonen, näyttelytoimikunnan ulkopuolinen tuomarisihteeri.

Sinulla on vankka tieto ja osaaminen,ei ole olemassa kysymystä johon et osaisi vastata, mikä liittyy näyttelyiden järjestämiseen. Kirjaimellisesti pelastit päivän, kun otit hoitaaksesi kesken päivän toimikunnan jäsenen kesken jääneet hommat omiesi lisäksi. Pidit hyvää huolta meidän tuomareista ja siitä, että kehät pyörivät niin, että kaikki koirat saatiin kehiin päällekkäisyyksistä huolimatta.

Suuremmoiset kiitokset kuuluu myös Jaana Rannalle entisenä näyttelytoimikunnan jäsenenä,  olet kuitenkin ollut auttamassa, tukemassa ja neuvonut järjestelyissä. Muistuttanut tärkeistä asioista ja jakanut tietosi jotta näyttely onnistuisi. Sekä siitä, että ojensit auttavan kätesi näyttelyn päätyttyä ja jäit siivoamaan muiden sotkuja.

Sirpa Helmistä haluamme kiittää kuluneista vuosista ja kiittää panoksestasi näyttelytoimikunnan rahastonhoitajana ja toivotamme huolettomia ja aurinkoisia päiviä sekä kaikkea hyvää tulevaisuuteesi.

Koska ainahan jää parantamisen varaa on rakentavan kritiikin antaminen suotavaa. Jotta näyttelymme paranee vuosi vuodelta.

Kaikille tiedoksi joita näyttelytoiminta ja sen järjestäminen yhtään kiinnostaa, näyttelytoimikuntaamme mahtuu uusia jäseniä.  Älä epäröi ottaa yhteyttä jos haluat siten vaikuttaa asioihin ja järjestelyihin tai osallistua pelkästään näyttelypäivänä talkoohengessä, sekin on erittäin arvokasta työtä. Huomioimme kaikki yhteydenotot sillä näistä hommista riittää jaettavaa.

Näyttelytoimikunnasta

Sini Tuominen ja Sanna Santakangas