Terveyskyselyt

Myös sinunkin panostasi kaivataan kartoittamaan tämänhetkistä cockerspanieleiden terveystilannetta. Kaikki tieto on tärkeää. Haluamme tietoa lemmikkicockereista, harrastuscockereista sekä jalostukseen käytettävistä cockerspanieleista. Kaikkien tiedot ovat yhtä arvokkaita. Keräämme myös tietoa jo menehtyneistä cockerspanieleista. Anna oma panoksesi rotumme hyväksi ja täytä alla oleva lomake.

Tarkoituksenamme on kerätä mahdollisimman paljon tietoa, jotta saisimme laajan yleiskuvan cockereiden terveystilanteesta. Kyselyn tulos tulee jalostustoimikunnan käyttöön ja tiedot ilmoitetaan rodun kasvattajille kerran vuodessa Cockeripäivien yhteydessä. Näin pyrimme yhdessä parantamaan rodun terveyttä.

Tärkeästä avustasi kiittäen: Jalostustoimikunta.

Nyt voit lähettää lomakkeen myös perinteisellä postilla: cockereidenjalostustoimikunta(at)gmail.com

Kysely kasvattajille cockereiden lisääntymisestä

 

Kysely on tarkoitettu rekisteröityjen cockerspanieleiden kasvattajille.

Kyselyn tarkoitus on kartoittaa cockereiden lisääntymiskäyttäytymistä, astutuksesta pentujen hoitamiseen. Kyselyyn vastataan viimeisten 10 vuoden ajalta, eli vuosien 2014-2023 osalta. Kyselyyn vastataan nimettömästi.

Cockerspanielit ry käsittelee tietoja luottamuksellisesti ja Tietosuojalain 5.12.2018/1050 mukaisesti. Kysely on auki 30.6.2024 asti.