Anu Lappalaisen selkäwebinaari 21.3.2023

Cockerspanielit ry:n ja Springerspanielit ry:n jalostustoimikunnat järjestävät tiistaina 21.3.2023 klo 18-20 luennon, jossa käsitellään cockerspanieleiden ja springerspanieleiden selkäsairauksia.

Luennoitsija Anu Lappalainen on eläinlääketieteen tohtori, dosentti ja pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri. Luennon tärkeimpänä aiheena ovat välilevysairaudet, IDD-lausunnot ja CDDY-geeni (kondrodystrofia). Myös muita selkälausuntoja (LTV, SP, VA) käydään läpi.

Luento on ilmainen Cockerspanielit ry:n ja Springerspanielit ry:n jäsenille. Muille hinta 15 €. Luento tallennetaan ja tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan. Kyselyosiota ei tallenneta, joten kannattaa osallistua suorana.

Ilmoittautuminen viimeistään su 19.3. lomakkeella: https://forms.gle/cFsuBNupoSFYz1kX6
Linkki tallenteeseen lähetetään vain ennakkoon ilmoittautuneille.

Ei-jäsenten tulee lähettää kuitti maksusta ilmoittautumisen yhteydessä osoitteeseen cockereidenjalostustoimikunta@gmail.com
 

Maksutiedot:
FI71 1597 3000 1026 41 / Cockerspanielit ry
Hinta ei-jäsenille 15€
Viite 8002 – ehdottomasti muistettava!
 

Aiheeseen liittyviä ennakkokysymyksiä voi kertoa ilmoittautumisen yhteydessä. Kysymykset välitetään luennoitsijalle su 12.3.
 

TULEVAA: Cockerspanieleiden terveysasioista päästään jatkamaan rotukohtaisen parissa torstaina 20.4. Terveystilastojen lisäksi päästään keskustelemaan PEVISA-asioista.