Joukkotarkastukset 2019

Cockerspanielit ry:n syyskokous vahvisti budjetin, jossa terveystutkimusten tukemiseen on varattuna määräraha. Tämä raha on tarkoitettu joukkotarkastusten/ terveystarkastusten sponsorointiin. Joukkotarkastuksen koiramäärä ei ole rajoitettu, eikä jokaisessa joukkotarkastuksessa tarvitse tutkia kaikkia tuettavia asioita.

Tarkoituksena on, että joukkotarkastuksen järjestäjä sopii eläinlääkäriaseman, eläinlääkärin tai kennelneuvojan kanssa tarkastuksen/ näytteenoton järjestämisestä. Tämän jälkeen järjestäjä ilmoittaa tulossa olevasta joukkotarkastuksesta jonkin Cockerspanielit ry:n tiedostuskanavan(tai useamman) kautta. Yhdistyksen www-sivuille saa ilmoituksen webmasterin kautta, Facebook- sivuille voi laittaa itse ilmoituksen (tai pyytää sivun ylläpitäjiä julkaisemaan sen yhdistyksen nimissä), alajaostojen Facebook-sivut, sähköpostilistat jne. Kaikkia edellä mainittuja voi käyttää tilaisuuden mainostamiseen.

Järjestäjä kerää osallistuvien cockerspanieleiden tiedot (virallinen nimi, rekisterinumero, omistajan tiedot) sekä listaa mitä tutkimuksia millekin koiralle on tarkoitus tehdä. Yhdistyksen jäsenen omistamalle, Suomen Kennelliiton rekisteröimälle cockerspanielille voidaan tukea myöntää 10e/ tutkimus, MyDogDNA- paketissa on tukiraha enintään 20e/koira.

Listan voi toimittaa osoitteeseen jalostustoimikunta (at) gmail.com. Tuen saamisen edellytyksenä on geenitestaustulosten toimittaminen tai tietojen antaminen (myös MyDogDNA) jalostustoimikunnan käyttöön.

Tämän jälkeen omistajien jäsenyydet varmistetaan, ja kun lista on käsitelty, varmistettu ja tulokset saatu, sponsorointimaksu toimitetaan.

Vuonna 2019  sponsorointiraha kohdistuu geenitesteihin; PRCD-PRA, FN, AON, AMS.

Testien tekijöistä Laboklin on Suomen Kennelliiton yhteistyökumppani.  Joten tilanne sieltä SKL:n  jäsenyyden myötä mahdollisesti  saatavista eduista/ alennuksista on hyvä tutkia etukäteen.

Mikäli haluatte lisätietoja, ottakaa yhteyttä jalostustoimikuntaan, vastaamme kysymyksiinne mielellämme!