Maijapalkinto

Palkinto jaetaan vuosittain Cockerspanielit ry:n kevätkokeessa. Jos MEJÄ-koetta ei järjestetä keväällä, palkinto voidaan jakaa harkinnan mukaan myös jossain muussa kokeessa. 
Palkinnon saa vuodeksi haltuunsa paras voittajaluokkaan osallistunut yhdistyksen jäsenen omistaja cockerspanieli.
Palkinto kiertää seitsemän (7) vuotta. Viimeisen kerran se jaetaan 2020. Palkinnon saa omakseen koira, jolla on palkintoon eniten kiinnityksiä. Kiinnitysten mennessä tasan palkinnon saajan ratkaisee kiinnitysten yhteispistemäärä. Jos yhteispisteetkin menevät tasan, ratkaisee korkeampi yksittäinen pistemäärä. 
Palkinnon mukana kulkee kirja, johon palkinnon haltija laittaa koiransa kuvan sekä merkitsee koiransa tiedot. Tiedot täytetään myös kirjan voittajalistaan. Kirja palautetaan lahjoittajalle palkinnon siirryttyä pysyvästi pois kierrosta. Palkinnon uudelle omistajalle jää lista palkinnon voittajista. 
Jos Cockerspanielit ry ei jonain vuonna järjestä yhtään MEJÄ-koetta tai jos kerhon toiminta lakkaa, lahjoittaja päättää palkinnon tulevaisuudesta. 
lahjoittanut Sirkka-Liisa Asp
 
Voittajat

19.5. 2014 Hämeenlinna Renko, tuomari Jyrki Rasinpää. Cockerspanielinarttu FI&NO JVA JM 13 Tähtimetsä Greta, om. ja ohj. Riikka Ahtila Renko, tulos VOI 1 49 pist.
18.5.2015 Hämeenlinna Renko, Tuomari Karla Sohlman. Cockerspanielinarttu  FI JVA Tähtimetsä Lucas ”Retu”, om. Pertti Konola, ohj. Riikka Ahtila, tulos VOI 1 48 pist

Ruovesi 24.7.2016, tuomarina Arto Kylmälä. Triplet Oyster Pearl om. ohj. Heli Härkälä, tulos VOI1 47 pist
Sastamala 30.7.2017, tuomarina Tommi Sianoja. Triplet Hawk’s Eye ”Paavo”, om. Jenna Korhonen, ohj. Sirpa Helislahti, tulos VOI1 50 pist