Pohjois-Hämeen alajaosto

Cockerspanielit ry:n
Pohjois-Hämeen alajaosto

 

Vuonna 2007 perustettu alajaostomme järjestää Cockerspanielit ry:n jäsenille toimintaa Pohjois-Hämeen kennelpiirin alueella – toiminta-alueemme kunnat ovat Akaa, Juupajoki, Kangasala, Kuhmalahti, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Tampere, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi.

Toimihenkilöt 2023:

 

Puheenjohtaja

Katri Alavalkama

Sihteeri

Taina Tanhua

Harrastukset ja terveys

Kunkin harrastusmuodon vastuuhenkilöt vastaavat omaa toimialaansa koskeviin tiedusteluihin. Mikäli sinulla on jonkin harrastusmuodon tapahtumia (kokeet, harjoitukset jne.) koskevia toiveita tai kiinnostusta osallistua toimintaan, ota reippaasti yhteyttä. Kehitämme mielellämme tapahtumakalenteriamme toivottuun suuntaan ja otamme mukaan aktiivisia uusia harrastajia. Tervetuloa!

MEJÄ- ja taipumuskoetoimikunta

MEJÄ-vastaava: Jan Egeland-Jensen, hyrra(at)iloinen.net, 0500 650 825
Taipumuskoevastaava: Katri Alavalkama, taipparit(at)gmail.com, 050 5232 060

Pohjois-Hämeen alajaostolla on käynnissä agilitykoulutusta sekä aloitteleville että jo edistyneille cockerspanieleille. Uusia ryhmiä perustetaan tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. Tällä hetkellä ryhmiä on yksi. Tiedustele vapaita paikkoja tai yksittäisiä vuoroja agilityvastaavalta.
Agilityvastaava: Jan Egeland-Jensen, hyrra(at)iloinen.net, 0500 650 825

 

TOKO- ja näyttelykoulutusta on järjestetty ja järjestetään tarpeen mukaan, samoin joukkosilmäpeilauksia, -polvitutkimuksia ja -lonkkakuvauksia sekä koirahieronta- ja trimmauskursseja.

Tapahtumista ja mahdollisista vapaamuotoisemmista koiratapaamisista saa parhaiten tiedon alajaoston Facebook-ryhmän kautta.

Pohjois-Hämeen alajaostossa on vuodesta 2006 asti juhlittu yhdessä pikkujoulua lähes vuosittain.

Pysyt ajan tasalla pienemmistäkin tapahtumista, kun liityt alajaoston sähköpostilistalle. Sähköpostiosoite: pohjois-hame(at)cockerspanielit.fi

Alajaostolla on myös oma Facebook-ryhmä.