Sisko ja sen veli

Sisko ja Sen Veli -kiertopalkinnon säännöt
 
Palkinto jaetaan vuosittain Cockerspanielit ry:n kevätkokeessa. Jos mejä-koetta ei järjestetä keväällä, palkinto voidaan jakaa harkinnan mukaan myös jossakin muussa kokeessa.
 
Palkinnon saa vuodeksi haltuunsa paras voittajaluokkaan osallistunut yhdistyksen jäsenen omistama cockerspanieli.
 
Palkinto kiertää seitsemän (7) vuotta. Viimeisen kerran palkinto jaetaan 2013. Palkinnon saa omakseen koira, jolla on palkintoon eniten kiinnityksiä. Kiinnitysten mennessä tasan palkinnon saajan ratkaisee kiinnitysten yhteispistemäärä. Jos yhteispisteetkin menevät tasan, ratkaisee korkeampi yksittäinen pistemäärä.
 
Palkinnon mukana kulkee kaksi kirjaa, joihin molempiin palkinnon haltija laittaa koiransa kuvan sekä merkitsee koiransa tiedot. Tiedot täytetään myös kirjan lopussa olevaan voittajalistaan. Kirjat palautetaan lahjoittajille palkinnon siirryttyä pysyvästi pois kierrosta. Palkinnon uudelle omistajalle jää kirjan lopussa oleva lista palkinnon voittajista.
 
Jos Cockerspanielit ry ei jonain vuonna järjestä yhtään mejä-koetta tai jos kerhon toiminta lakkaa, lahjoittajat päättävät palkinnon tulevaisuudesta.
RAILI SAVOLAINEN JA KATI HÄRKÖNEN
 

Voittajat
27.5.2007 Elimäki, tuomari Kati Huovila. Cockerspanieliuros FIN MVA&JVA Leading-Light Bang-A-Boomerang, om. ja ohj. Sari Sinerkari, tulos VOI 1 49 pist.
4.5.2008 Elimäki, tuomari Satu Savolainen-Pulli. Cockerspanielinarttu FIN JVA Breeze Sun´N´Fun, om. ja ohj. Mervi Sorsa, tulos VOI 1 48 pist.
2.5..2009 Elimäki, tuomari Hannu Palonen. Cockerspanielinarttu FIN JVA&MVA Triplet Mary Poppins, om. ja ohj. Raila Silvennoinen, tulos VOI 1 47 pist.
16.5.2010 Elimäki, tuomari Hannu Palonen. Cockerspanieliuros FIN JVA Tähtimetsä Charlie, om. ja ohj. Pertti Konola, tulos VOI 1 48 pist.
15.5.2011 Elimäki, tuomari Jukka Kuparinen. Cockerspanielinarttu FI JVA Baysway Thelma Rose, om. ja ohj. Heli Härkälä, tulos VOI 1 48 pist.
20.5.2012 Hämeenlinna Renko, tuomari Heikki Pirhonen. Cockerspanielinarttu Lecibsin Trixieball, om. ja ohj. Sirkka-Liisa Asp, tulos VOI 1 49 pist.

19.5.2013 Hämeenlinna Renko, tuomari Jyrki Rasinpää. Cockerspanielinarttu FI JVA Tähtimetsä Greta, om. ja ohj. Riikka Ahtila, tulos VOI 2  37 pist. 
19.5.2014 Hämeenlinna Renko, jaettu omaksi cockerspanielinarttu FI JVA Lecibsin Trixieball, om. Sirkka -Liisa Asp