Tokon ja rally-tokon koulutuspäivä 18.5.2024

Toko- ja rally-tokotoimikunta järjestää Cockerspanielit ry:n jäsenille koulutuspäivän 18.5.2024 Lempäälässä Canisport -hallissa. Voit valita, osallistutko rallyyn vai tokoon.

Koulutuspäivä on tarkoitettu kaikille koirakon tasosta riippumatta. Koirat tulee olla rokotettu voimassa olevan rokotusmääräysten mukaisesti. Vasta-alkajille on tarjolla lyhyt infoluento sekä yksilökoulutusta, ja pidemmälle edenneille on tarjolla oman tason mukaista treeniä. Kaikki koulustussessiot tapahtuvat yksi koira kerrallaan, muiden treeniä pääset seuraamaan ilman koiraa rauhallisen oppimisen vuoksi.

Aloittelijoita kouluttaa rallyssa Marika Tytärniemi. Marika harrastaa rallya kahden cockerin kanssa viikottain pienryhmässä sekä kuuluu Itä-Suomen rally-tokon valmennustiimiin. Molemmat koirat ovat edustaneet kahtena vuotena joukkue SM-kilpailuissa. Toinen koirista kilpailee MES-luokassa ja toinen AVO-luokassa.

Tokossa aloittelijoita kouluttaa Anna-Maija Rokka. Anna-Maija harrastaa tokoa kahden cockerin kanssa, toinen VOI-lk ja toinen vasta aloittamassa koeuraa.

Edistyneitä koirakkoja molemmissa lajeissa kouluttaa Janika Silfverberg. Janikan erikoisalaa ovat koiran ja ohjaajan välinen vuorovaikutus, koiran hyvää tunnetilaa edistävä kouluttaminen ja myös haastavampien koirien kanssa harrastaminen. Janikan esittelyn voit lukea https://www.canisport.fi/profiles/30263/bio

Mukaan mahtuu 10 koirakkoa sekä lisäksi kuunteluoppilaita.
Koulutuksen hinta Cockerspanielit ry:n jäsenille on 15 e, sisältää 2 x 20 min yksilötreenin.
On myös mahdollista osallistua vain 1 x 20 min, silloin hinta on 10 e.
Kuuntelupaikka 10 e.
Sitovat ilmoittautumiset lomakkeella 30.4.2024 mennessä.

Jos koirakkopaikkoja jää, mukaan otetaan myös ei-jäsen cockereita, joille hinta on 20 e /2x20min tai 15e /1x20min.