Cockerspanielit ry:n jalostustoimikunta järjestää 6.10.2018 Oulussa Jalostuspäivän

Ohjelmassa klo 10.00 alkaen virallinen jalostustarkastus etukäteen ilmoittautuneille 8 cockerspanielille.
Paikkana Rallyhaukkujen halli (Lumijoentie 8, Oulu)...
Jalostustarkastuksen suorittaa ulkomuototuomari Reia Leikola-Walden

Klo 14. 00 alkaen lounas paikkana Ravintola Perla (Lyötynkatu 7, Oulu)
ja sen jälkeen Ell. Nina Mahlasen luento koskien cockerin yleisimmät sairauksia, vikoja ( sydänsairaudet mm. DCM) sekä geenitestit (myös uudet testattavat; AON, AMS), mitä kannattaa vastustaa, miksi ja millä keinoin 
Tämän jälkeen rotukohtainen neuvottelu ja iltapäiväkahvit

Jalostustarkastus on ilmoittautuneille (valituille) ilmainen. Osallistuminen luennolle ja rotukohtaiseen neuvotteluun sisältäen luennon, tarjoilut ja materiaalit 30e/ hlö.
Ilmoittautumiset molempiin viimeistään 23.09. 2018 maksukuitin kera sähköpostilla 
osoitteeseen: susanna.sinisaarikaislo(at) gmail. com

Osallistumismaksu Cockerspanielit ry:n tilille FI7115973000102641, viitenumero 2309
Ilmoittautuminen on sitova

Tervetuloa! Nähdään Oulussa!
Jalostustoimikunta 
Cockerspanielit ry

Tokotoimikunta järjestää elo-syyskuussa yhden pentukurssin ja yhden arkitottelevaisuuskurssin. Kurssit pidetään Helsingissä Malminkartanon Sirkuskentällä torstaisin klo 19-20, tarkempi aikataulu ja tiedot löytyvät tapahtumakalenterista tai yhdistyksen Facebook-sivuilta! Tervetuloa mukaan aina iloisille cockerikursseille!

Talvikaudella ei tänä vuonna ole kurssitoimintaa, koska tämänhetkisillä harrastajamäärillä ei ole mahdollista varata hallivuoroa, ilman että kurssi- ja treenimaksut olisivat ihan kohtuuttomat. Ensi vuodelle haemme kuitenkin taas ulkokenttävuoron ja pyrimme jatkamaan kurssitoimintaakin heti kelien salliessa. 

Lisätietoja oheisesta Facebook tapahtuma linkistä 
https://www.facebook.com/events/2076361512578838/

Ilmoittautuminen alkaa 12.6.
 
Säännöt:
 
Rotumestaruus-MEJÄ -kokeeseen on pistekarsinta. Koiran omistajan tai haltijan tulee olla yhdistyksen jäsen, ja itse koiran tulee olla rodultaan cockerspanieli, olla rekisteröity Suomeen sekä kilpailla voittajaluokassa. Kokeeseen valitaan hakijoista viisi tai kuusi parasta, riippuen siitä, tuleeko edellisen vuoden mestari puolustamaan mestaruuttaan, mihin tällä on oikeus ilman karsintaa. Karsinta tapahtuu laskemalla yhteen kolme parasta voittajaluokan tulosta kaudelta, joka alkaa edellisestä mestaruuskokeesta tai edeltävän vuoden elokuun ensimmäisestä päivästä, myöhäisemmän ajankohdan mukaan, ja loppuu sunnuntaipäivään kaksi viikkoa ennen mestaruuskoetta. Tasapisteissä huomioidaan koiran neljäs tulos, ja jos ollaan edelleen tasapisteissä, myös viides tulos – tämän jälkeen tasatilanteen niin vaatiessa osallistumisoikeus arvotaan. 5+1 koiraa tarkoittaa, että koe voidaan järjestää tavallisen kokeen rinnalla ja yksi tuomari voi arvostella kaikki mestaruuskokeen koirat.