Cockerspanielit ry järjestää monipuolista ohjelmaa jäsenilleen sekä jakaa tietoa rodusta kaikille, niin ensimmäistä cockerspanieliaan harkitseville, kuin jo kauemmin rotua harrastaneillekin.

Näiltä sivuilta löydät mm. yleistietoa rodustamme, hallituksen ja toimihenkilöiden yhteystiedot sekä tuloksia ja artikkeleita erilaisista koiraharrasteista. Lisäksi FAQ-sivustolta löydät useimmiten kysyttyjä kysymyksiä cockereista.

Tutustu myös uuteen Kennelliiton Koiranet-tietokantaan, josta löydät tietoja cockerspanieleista sekä niiden terveystiedoista, sukutauluista, jälkeläisistä, sisaruksista ja monista muista asioista.

Terveyskysely on jälleen sivuilla. Käy sinäkin täyttämässä terveyskysely omasta cockeristasi ja anna näin oma panoksesi rodun terveyden kehittämiseen. Meitä kiinnostaa myös, miten sinä olet pärjännyt cockerisi kanssa. Kirjoita ruusuja ja risuja cockerin kanssa elämisestä suoraan jalostustoimikunnalle. Tiedot ilmoitetaan rodun kasvattajille kerran vuodessa Cockeripäivien yhteydessä.

 

 

 

Jäseneksi? Ei muuta kuin jäsenanomusta täyttämään.

Tervetuloa tutustumaan sivuillemme!

 

Cockeriputiikkiin